Amsterdam – Dakar 2017

In het kader van: In 2017 gaan wij eens iets heel anders doen, heb ik besloten mee te doen aan de Amsterdam-Dakar Charity Challenge in November 2017 !! Dat houdt in een rally met oudere autos die in Amsterdam zullen starten en via Zuid Europa en de Sahara woestijn In Afrika naar de eindbestemming, Dakar, zullen worden gereden. Deze uitdagende race is verbonden aan het steunen van verschillende goede doelen in Afrika. De autos die relatief goedkoop door ons worden aangeschaft zullen op eindbestemming worden geveild door de Charity Challenge organisatie . Uiteindelijk wordt de opbrengst gebruikt om de lokale gemeenschap, zoals investeren in scholen, ambulances, opvang van weeskinderen, medicijnen en ga zo maar door. In voorgaande challenges is geld opgebracht voor o.a. de volgende goede doelen:

  • Kansarme jongeren
  • Rivier ambulances
  • Opvang weeskinderen

Adam_Dakar_Challenge logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: